Siirry pääsisältöön

METSÄPAKOPELI


Metsäpakopeli tarjoaa onnistumisen elämyksiä, hauskaa yhteistä tekemistä ja irtiottoa arjesta. Et tarvitse voimaa tai nopeutta, vaan pelin tehtävät ratkeavat loogisen ajattelun, päättelykyvyn ja tiimityön avulla. Aikaisempaa kokemusta tai osaamista pakohuonepeleistä ei tarvita. 

Ota haaste vastaan ja tule ratkaisemaan kadonneen kassalippaan arvoitus!


Peli pelataan helppokulkuisessa metsäympäristössä. Metsäreitin pituus on noin 400 metriä. Tarvitset metsässä liikkumiseen sopivat jalkineet sekä sään mukaiset vaatteet. 

Metsäpakopelin kesto on noin 1,5 - 2 tuntia. Saavuthan pelipaikalle 15 minuuttia ennen pelin alkua, jotta ehdimme käydä läpi peliohjeet. Pelinhoitaja tulee hakemaan ryhmän parkkipaikalta. 

Tervetuloa pelaamaan metsäpakopeliä Hyväntuulen tilalle kauniin Kerisalon kylän keskelle. Varaa pelisi numerosta 045 7877 4190.

PELIPAIKAN OSOITE:
 Salmelantie 44, 79600 Kerisalo

AJO-OHJE: Käänny 5-tieltä suuntaan Rantasalmi / Kerisalo (tie 4652). Jatka suoraan noin 8 km. Käänny heti junaradan jälkeen Hyviänniementielle. Jatka Hyviänniementietä noin 3 km ja käänny oikealle Salmelantie. Opastein merkitty parkkipaikka on oikealla.


METSÄPELIN VARAAMINEN JA PELIAJAT

Tee pelivaraus puhelimitse numerosta 045 7877 4190.

Metsäpeli on pelattavissa viikon jokaisena päivänä klo 9 – 20 välisenä aikana elokuun loppuun. Syyskuu – marraskuu ajalla peli on pelattavissa klo 9 – 18 välisenä aikana.

SÄÄVARAUS

Peli toteutetaan säävarauksella. Tuuli ja tihkusade eivät haittaa pelin pelaamista, mutta kovalla sateella pelin ajankohtaa on suositeltavaa siirtää. Jos sää näyttää epävakaalta, muistathan ottaa mukaan sateenvarjon, vettä pitävät kengät ja sadevaatteet.

HINNAT JA MAKSAMINEN

    2 pelaajaa         35 € / pelaaja
    3 pelaajaa         30 € / pelaaja
    4 pelaajaa         28 € / pelaaja
    5 - 7 pelaajaa     25 € / pelaaja

Alle 7 -vuotiaat lapset ovat tervetulleita maksutta vanhempiensa seurassa. Pelinhoitaja voi lähteä mukaan ohjaamaan peliä, mikäli ryhmä sitä toivoo (esimerkiksi lapsiryhmät). Ilman aikuisten läsnäoloa peli ei sovellu alakouluikäisille lapsille. Pelinhoitajan osallistumisesta peliin veloitetaan 30 € lisämaksu.

Pelin minimimaksu on 70 euroa.

Voit maksaa metsäpakopelin etukäteen yrityksen tilille Talotiili Ky FI73 5600 0520 5773 40 tai saapuessasi pelipaikalle käteisellä tai maksukortilla. Mikäli olet maksanut maksun etukäteen tilille, varauduthan näyttämään kuitin pelinhoitajalle.

PERUUTUKSET

Osallistumisen voi perua veloituksetta kahta vuorokautta (48 h) ennen pelin aloitusajankohtaa. Tämän jälkeen asiakkaalta veloitetaan 40 euron peruutusmaksu. Peruuttamattomasta metsäpakopelistä veloitetaan pelin minimimaksu, joka on 70 euroa.

LAHJAKORTIT JA SAATAVUUS

Voit ostaa lahjakortin maksamalla haluamasi summan yrityksen tilille: Talotiili Ky FI73 5600 0520 5773 40.

Ilmoitathan lahjakortin ostosta joko tekstiviestillä tai sähköpostitse, niin toimitamme lahjakortin sinulle sähköpostiin kolmen arkipäivän kuluessa maksun suorittamisesta. Lahjakortti on voimassa pelikauden loppuun (30.11.2020).

VASTUUNRAJOITUS JA VAKUUTUKSET

Metsäpakopeli on suunniteltu ja toteutettu niin, että peliympäristö on mahdollisimman turvallinen. Toimintaympäristönä metsä on kuitenkin sellainen paikka, ettei kaikkia mahdollisia riskipaikkoja ole voitu poistaa. Tämän takia asiakkaan tulee noudattaa erityistä varovaisuutta peliä pelatessa.

Pelaajat eivät ole vakuutettuja kauttamme emmekä vastaa pelin aikana pelaajille sattuneista vahingoista tai tapaturmista. Suosittelemme pelaajille tapaturmavakuutusta, joka kattaa mahdolliset liukastumiset ja muut tapaturmat.


Kommentit